Apparaten en Accessoires
Zalm met rijst en champignons
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
637.7 mg
Eiwitten
21.5 g
Calorieën
1963.2 kJ /
470 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
11.1 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
68.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Pad Thai
45min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Kracht Muesli
25min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Aardappel pannenkoeken
45min