Apparaten en Accessoires
Zalm met rijst en champignons
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portie
Ingrediënten
-
teentje knoflook in dunne plakjes gesneden1
-
paprika elke kleur, in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
olijfolie20 g
-
champignon, vers gevierendeeld100 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)1
-
paprikapoeder (optioneel)1 tl
-
zout1 tl
-
peper, gemalen½ tl
-
water400 g
-
witte kortkorrelige rijst200 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (2-3 cm)250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
637.7 mg
Eiwitten
21.5 g
Calorieën
1963.2 kJ /
470 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
11.1 g
Verzadigd vet
3.4 g
Koolhydraten
68.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Geen beoordelingen
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Pad Thai
45min
Rijst met kip en champignons
30min
Spaghetti Bolognese
40min
Vegan pudding
15min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Geen beoordelingen
IJs van Mango en Passievrucht
Geen beoordelingen
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min