Apparaten en Accessoires
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
gele ui in tweeën gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes1 takje
-
verse basilicum alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering1 takje
-
verse rode peper ontpit indien gewenst¼ - ½
-
zongedroogde tomaten100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)500 g
-
room, 35% vet250 g
-
water350 g
-
witte wijn80 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
pasta, droge type, penne250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
885.9 mg
Eiwitten
40 g
Calorieën
2954 kJ /
703.3 kcal
Vetten
33.7 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
19.8 g
Koolhydraten
56.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Familie en vrienden
15 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Zoetzure varkensribbetjes
40min
Kleverige sesamkip
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Thaise pinda kip met kokosrijst
1u.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Rijst met kip en champignons
30min