Apparaten en Accessoires
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
gele ui in tweeën gesneden70 g
-
knoflookteentjes2
-
verse bladpeterselie alleen de blaadjes1 takje
-
verse basilicum alleen de blaadjes, plus extra voor de garnering1 takje
-
verse rode peper ontpit indien gewenst¼ - ½
-
zongedroogde tomaten100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)30 g
-
kippenborst filet, zonder vel in stukken gesneden (2-3 cm)500 g
-
room, 35% vet250 g
-
water350 g
-
witte wijn80 g
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
pasta, droge type, penne250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
885.9 mg
Eiwitten
40 g
Calorieën
2954 kJ /
703.3 kcal
Vetten
33.7 g
Vezels
6.6 g
Verzadigd vet
19.8 g
Koolhydraten
56.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Zalm met rijst en champignons
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Viscurry
35min
Aromatische kipcurry
1u.
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Gestoomde marmercake
1u. 30min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Kleverige sesamkip
40min
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Risottata met kip en champignons
40min