Apparaten en Accessoires
Stoofvlees
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 10min
8 porties
Ingrediënten
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden2
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)800 g
-
ui gehalveerd200 g
-
boter30 g
-
stout bier of ander bruin bier (Kasteelbier, Sint-Bernardus, Orval, Rochefort, ...)400 g
-
vleesbouillonpasta of vleesbouillonblokje1 tl
-
bruine suiker (optioneel)1 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 tl
-
wit brood1 sneetje
-
mosterd1 el
-
azijnscheutje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1021.4 mg
Eiwitten
36.6 g
Calorieën
1717 kJ /
410 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
4.8 g
Verzadigd vet
3.6 g
Koolhydraten
25.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dit is Belgisch!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Balletjes in tomatensaus
1 godz. 10 min
Pizza-Burrata
1 godz. 40 min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Gehaktballetjes met Groenten
20 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Brak ocen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Veelzijdige gladde soep
45 min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50 min
Aalsterse Vlaai
1 godz.
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1 godz. 30 min