Apparaten en Accessoires
Bolognesesaus
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 15min
6 porties
Ingrediënten
-
selder in stukken gesneden80 g
-
wortelen in stukken gesneden80 g
-
uien gevierendeeld160 g
-
olijfolie25 g
-
pancetta naar smaak, in blokjes gesneden100 - 120 g
-
rundergehakt verbrokkeld250 g
-
varkensgehakt verbrokkeld250 g
-
witte wijn, droog70 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree30 g
-
gedroogde laurierbladeren3
-
zout1 tl
-
volle melk100 g
-
verse peterselie voor garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
527.2 mg
Eiwitten
19.4 g
Calorieën
1459.1 kJ /
348.7 kcal
Vetten
25.2 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
8.3 g
Koolhydraten
8.7 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Spaghetti Bolognese
40min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min
Stoofvlees
3u. 10min
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Rijst met kip en champignons
30min
Express Aardbeien Dessert
5min
Kip tikka masala
1u. 10min
Koninginnenhapje
55min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.