Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g selder, in stukken gesneden
- 80 g wortelen, in stukken gesneden
- 160 g uien, gevierendeeld
- 25 g olijfolie
- 100 - 120 g pancetta, naar smaak, in blokjes gesneden
- 250 g rundergehakt, verbrokkeld
- 250 g varkensgehakt, verbrokkeld
- 70 g witte wijn, droog
- 400 g gehakte tomaten, uit blik
- 30 g tomatenpuree
- 3 gedroogde laurierbladeren
- 1 tl zout
- 100 g volle melk
- verse peterselie, voor garnering
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1459.1 kJ / 348.7 kcal
- Eiwitten
- 19.4 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 25.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 527.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode kool met appel
1 Std. 10 Min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Koninginnenhapje
55 Min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 Min
Pindakaas
5 Min
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Brak ocen
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min
Bulgur en rode linzensoep
50 Min