Apparaten en Accessoires
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
1 tl gedroogde dilleverse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
3569 kJ /
853 kcal
Vetten
55 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
53 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1u. 15min
Gierst met kip en curry
35min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Menu met groentevelouté, kip met mosterdsaus en gestoomde groenten
45min
Viscurry
35min
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.