Apparaten en Accessoires
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
Voorbereiding 15min
Totaal 40min
4 porties
Ingrediënten
-
water1000 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie plus extra om in te vetten20 g
-
basmati rijst250 g
-
4 bevroren zalmfilets, ontveld, ontdooid (125 g elk)verse zalmfilets, ontveld (125 g elk)4
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
ui gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
boter10 g
-
room, 35% vet400 g
-
2 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeldgroentebouillonpasta2 volle tl
-
tomatenpuree1 ½ el
-
1 tl gedroogde dilleverse dille enkel de blaadjes, gehakt2 takjes
-
gedroogde chilivlokken (optioneel) naar smaak1 - 2 snuifjes
-
maïszetmeel1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34 g
Calorieën
3569 kJ /
853 kcal
Vetten
55 g
Vezels
2 g
Koolhydraten
53 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Gestoomde rijst
25min
Zalmsoufflé
1u.
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Trio van rijst, vis en groenten
35min
Viscurry
35min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1u.
Zwarte spaghetti met garnalen
45min
Mosselen met Frietjes
45min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min