Apparaten en Accessoires
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
244.4 mg
Eiwitten
29.1 g
Calorieën
3037.5 kJ /
726 kcal
Vetten
12 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
23.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Vegan Gehaktballetjes (Vleesloze Rauwe Gehaktballetjes)
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Butter Chicken
1u.
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Japanse Ramen Noedelsoep
1u. 40min
Zalm met rijst en champignons
30min
Enchiladas met rundvlees
30min
Kracht Muesli
25min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min