Apparaten en Accessoires
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Voorbereiding 10min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
244.4 mg
Eiwitten
29.1 g
Calorieën
3037.5 kJ /
726 kcal
Vetten
12 g
Vezels
8 g
Verzadigd vet
2 g
Koolhydraten
23.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Tikka Masala van Bloemkool
30 Min
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Peperkoek met Honing
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Keine Bewertungen
Tarte Tatin
2 Std.
Pierogi met vlees
1 Std.
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Salmorejo
Keine Bewertungen
Pavlova-toren met gemengde bessen
5 Std. 30 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen