Apparaten en Accessoires
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Voorbereiding 10min
Totaal 35min
6 portie
Ingrediënten
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
155.9 mg
Eiwitten
21.1 g
Calorieën
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Vetten
10.7 g
Vezels
5.2 g
Verzadigd vet
1.6 g
Koolhydraten
32.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Pizza met parmaham en walnoten
Geen beoordelingen
Pizza-Burrata
1u. 40min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min