Apparaten en Accessoires
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 45min
6 portie
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
gele uien in vieren gesneden150 g
-
olijfolie50 g
-
broccoliroosjes350 g
-
sojabonen edamame, bevroren200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
aardappelen gesneden (2 cm)600 g
-
courgettes ongepeld, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien in achtsten gesneden300 g
-
pompoen geschild, in stukken gesneden200 g
-
rode paprika's in staafjes gesneden (1 cm)300 g
-
zalmfilet, vers aan één stuk (ongeveer 20 cm x 30 cm)1200 g
-
room, 35% vet100 g
-
gorgonzola in stukken gesneden120 g
-
verse dille20 g
-
gele uien in vieren gesneden200 g
-
bloem30 g
-
zout1 theelepel
-
crème fraîche150 g
-
mosterd75 g
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 portie
Natrium
15344.2 mg
Eiwitten
374.5 g
Calorieën
22649.6 kJ /
5413.4 kcal
Vetten
322.7 g
Vezels
48.5 g
Verzadigd vet
99.2 g
Koolhydraten
281.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30min
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Koreaanse Fried Chicken
3u. 10min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min