Apparaten en Accessoires
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Voorbereiding 25min
Totaal 1u. 45min
6 portie
Ingrediënten
-
teentjes knoflook2
-
gele uien in vieren gesneden150 g
-
olijfolie50 g
-
broccoliroosjes350 g
-
sojabonen edamame, bevroren200 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
water850 g
-
aardappelen gesneden (2 cm)600 g
-
courgettes ongepeld, in plakjes gesneden (2 cm)300 g
-
rode uien in achtsten gesneden300 g
-
pompoen geschild, in stukken gesneden200 g
-
rode paprika's in staafjes gesneden (1 cm)300 g
-
zalmfilet, vers aan één stuk (ongeveer 20 cm x 30 cm)1200 g
-
room, 35% vet100 g
-
gorgonzola in stukken gesneden120 g
-
verse dille20 g
-
gele uien in vieren gesneden200 g
-
bloem30 g
-
zout1 theelepel
-
crème fraîche150 g
-
mosterd75 g
-
zwarte peper, gemalen1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 portie
Natrium
15344.2 mg
Eiwitten
374.5 g
Calorieën
22649.6 kJ /
5413.4 kcal
Vetten
322.7 g
Vezels
48.5 g
Verzadigd vet
99.2 g
Koolhydraten
281.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Speculoos Druiven Tiramisu
1u.
Hugo spritz
25u. 10min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10min
Kweeperentaart
50min
Aromatische kipcurry
1u.
Zalm met rijst en champignons
30min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Roggebrood
Geen beoordelingen
Rendang met Gele Kleefrijst
2u. 45min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min