Apparaten en Accessoires
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 20min
4 portie
Ingrediënten
-
varkenshaasje in stukken Ø 5-6 cm, ontvliesd en zonder pezen, kamertemperatuur500 g
-
spek, elk soort8 sneetjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd60 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (3 cm)200 g
-
olie20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
water700 g
-
tomatenpuree20 g
-
gerookte paprikapoeder1 volle tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
Marsala wijn30 g
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
-
paprika½ tl
-
droge pasta type linguine300 g
-
roomkaas80 g
-
crème fraîche80 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
858.1 mg
Eiwitten
47.2 g
Calorieën
4371.8 kJ /
1044.9 kcal
Vetten
62.5 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
27.6 g
Koolhydraten
71 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Speltbrood
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
De eerste hap: Kip en Groenten
Geen beoordelingen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
De eerste hap: Zalm met Groenten
Geen beoordelingen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Verse Tomatensoep
30min