Apparaten en Accessoires
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 20min
4 portie
Ingrediënten
-
varkenshaasje in stukken Ø 5-6 cm, ontvliesd en zonder pezen, kamertemperatuur500 g
-
spek, elk soort8 sneetjes
-
teentjes knoflook2
-
uien gehalveerd60 g
-
rode paprika's in stukken gesneden (3 cm)200 g
-
olie20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
room, elk type (van koemelk)200 g
-
water700 g
-
tomatenpuree20 g
-
gerookte paprikapoeder1 volle tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
Marsala wijn30 g
-
suiker1 tl
-
zout½ tl
-
paprika½ tl
-
droge pasta type linguine300 g
-
roomkaas80 g
-
crème fraîche80 g
-
peterselie, vers fijngehakt, om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
858.1 mg
Eiwitten
47.2 g
Calorieën
4371.8 kJ /
1044.9 kcal
Vetten
62.5 g
Vezels
5.4 g
Verzadigd vet
27.6 g
Koolhydraten
71 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Ossenstaart Shepherd's Pie
Geen beoordelingen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1u.
Butter Chicken
1u.
Spaghetti Bolognese
40min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Tomatensoep met Burrata
35min
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
1u. 20min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1u.
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min