Apparaten en Accessoires
Steak met Puree van Wortel en Pastinaak, gekaramelliseerde Uien en Pastinaakchips
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 20min
4 porties
Ingrediënten
-
pastinaak (ongeveer 300 g), heel, geschild3
-
sjalotten in de lengte doormidden gesneden350 g
-
olie om te bakken150 - 200 g
-
90 - 100 g portoMadeira-wijn90 - 100 g
-
abrikozenjam zie tip80 g
-
zout een beetje meer voor de smaak1 ¼ theelepel
-
wortel in stukken gesneden (2-3 cm)300 g
-
melk350 g
-
Worcestershire saus20 g
-
kaneel, gemalen¼ tl
-
rib-eye steaks ongeveer 600 g2
-
zwarte peper, gemalen
-
olie1 el
-
teentjes knoflook plat geduwd3
-
rozemarijn, vers1 takje
-
tijm, verse1 takje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
21 g
Calorieën
1806 kJ /
431 kcal
Vetten
23 g
Vezels
7 g
Koolhydraten
29 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Geen beoordelingen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Glutenvrije Mini Appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Asperge-langoustine terrine
10u.
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Zachte Appelcake
50min