Apparaten en Accessoires
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
6 portie
Ingrediënten
Krokante Parmezaanse zalm met groenten
-
broccoliroosjes300 g
-
rode uien in achtsten gesneden en in afzonderlijke lagen verdeeld200 g
-
radijsjes gehalveerd200 g
-
zout5 snuifjes
-
olijfolie plus 3 eetlepels extra voor groenten20 gram
-
wit brood, vierkant, snedes, voor het roosteren in vieren gesneden (ongeveer 80 g)6 sneetjes
-
Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)40 g
-
verse dille5 g
-
verse peterseliebladeren5 g
-
citroen alleen schil, witte vlies verwijderd1
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur, in stukken50 g
-
peper, gemalen2 snuifjes
-
zalmfilet, vers, ontveld1200 g
-
mosterd4 eetlepels
Romige citroensaus
-
ui gehalveerd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) kamertemperatuur30 g
-
witte wijn50 g
-
citroensap, vers geperst50 g
-
zout¼ tl
-
peper, gemalen2 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes (1-2 cm), koud100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
49.7 g
Calorieën
3956.1 kJ /
945.5 kcal
Vetten
71.8 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
24.4 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Pindakaas Crackers
35min
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Pasta met crème van pistache
30min
Butter Chicken
1u.
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Kleverige sesamkip
40min
Risottata met kip en champignons
40min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min