Apparaten en Accessoires
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Voorbereiding 15min
Totaal 1u. 10min
4 portie
Ingrediënten
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes (2 cm)200 g
-
100 g baconblokjechorizo in blokjes van 2 cm (zie tip)100 g
-
witte wijn250 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
zoete paprikapoeder1 el
-
teentjes knoflook heel, fijngemaakt2
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen3 snuifjes
-
20 g olijfolieolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (2 cm)200 g
-
gele ui in partjes gesneden170 g
-
water150 g
-
garnalen, rauwe, grote200 g
-
venussschelp, vers, schoongemaakt schoongemaakt200 g
-
korianderblad, vers plus extra voor garnering10 gram
-
korianderbladeren, vers grof gehakt, voor de garnering
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1508.1 mg
Eiwitten
32.3 g
Calorieën
1718.2 kJ /
410.7 kcal
Vetten
20.2 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
13.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Snackflix Board
Geen beoordelingen
Pad Thai
45min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Geen beoordelingen
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min