Massa cremosa de abóbora

Geen beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 doses

Ingrediënten

  • queijo Gouda cortado em pedaços (2 cm)
    70 g
  • queijo parmesão cortado em pedaços (2 cm)
    70 g
  • cebola cortada ao meio
    80 g
  • aipo cortado em pedaços
    60 g
  • cenoura cortada em pedaços
    60 g
  • azeite
    35 g
  • abóbora Hokkaido cortada em pedaços pequenos
    270 g
  • água
    750 g
  • caldo de legumes
    1 cubo de
  • caril em pó
    1 c. chá de
  • piripíri
    1 c. chá de
    1 c. chá de pimenta
  • massa longa (esparguete, linguine, fettuccine, etc.)
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 422.3 mg
Eiwitten 21.5 g
Calorieën 2227.7 kJ / 532.4 kcal
Vetten 19.3 g
Vezels 4.8 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraten 68.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...