Apparaten en Accessoires
Mustard-Dill Sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 15min
12 oz
Ingrediënten
-
canola oil7 oz
-
fresh dill leaves only½ oz
-
caster sugar to taste½ - 1 oz
-
white wine vinegar½ oz
-
lemon juice½ oz
-
Dijon mustard or other medium hot mustard1 oz
-
Bavarian style sweet mustard1 oz
-
egg yolk from a large egg1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
124.3 mg
Eiwitten
0.3 g
Calorieën
685.9 kJ /
163.9 kcal
Vetten
16.9 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
3.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Baguettes
3u. 45min
Béarnaise sauce
15min
Vanilla Ice Cream
12u.
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Mayonnaise
5min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
9u. 35min
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2u.
Hazelnut Meringues with Rhubarb & Cream Filling
4u.
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50min
Hollandaise Sauce
15min
Tzatziki
20min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1u. 15min