Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 7 oz canola oil
- ½ oz fresh dill, leaves only
- ½ - 1 oz caster sugar, to taste
- ½ oz white wine vinegar
- ½ oz lemon juice
- 1 oz Dijon mustard or other medium hot mustard
- 1 oz Bavarian style sweet mustard
- 1 egg yolk, from a large egg
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 oz
- Calorieën
- 685.9 kJ / 163.9 kcal
- Eiwitten
- 0.3 g
- Koolhydraten
- 3.1 g
- Vetten
- 16.9 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 0.1 g
- Natrium
- 124.3 mg
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15min
Salmon Tartare
10 min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Hollandaise Sauce
15min
Classic Zabaglione
15min
Hollandaise Sauce
15min
Veal in tuna sauce
Geen beoordelingen
Gazpacho
1h 15 min
Panna Cotta with Whiskey Cream
2 Std. 45 Min
BBQ Sauce
5h