Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Millefoglie di patate
- 1500 g di patate, pelate
- 5 - 7 rametti di timo fresco, le foglioline
- 2 spicchi di aglio
- 100 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
Spalla di agnello
- 4 spicchi di aglio
- 1 - 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di timo secco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di aceto bianco
- 50 g di vino bianco
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 2 spalla di agnello (con o senza osso) (1800-2000 g)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2063 kJ / 493 kcal
- Eiwitten
- 10.9 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 15.4 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 814.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini con ragù di cotechino e noci
30min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Tartellette alla frutta fresca
7u. 5min
Manzo Tri-Tip speziato con crema di spinaci
3 Std.
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3 Std. 30 Min
Lamingtons australiani zucca e cannella
1u. 30min
Chicken tenders
4h 30min
Polpo alla Luciana
1u. 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1u. 30min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pandoro TM6
15h 15min