Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa BBQ della Carolina del Nord
- 100 g di salsa di senape, gialla
- 30 g di miele
- 15 g di burro
- ½ cucchiaino di aglio in polvere
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- 1 pizzico di sale
- 30 g di zucchero di canna grezzo
- 55 g di aceto di vino bianco
- ½ cucchiaino di salsa Worcestershire
- 1 pizzico di pepe nero macinato
-
6
sovracosce di pollo con la pelle
of 6 filetti di petto di pollo con la pelle
Pane di mais
- 160 g di burro, a pezzi
- 45 g di farina integrale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 226 g di latte intero
- 30 g di mais dolce in scatola
- 425 g di mais dolce in scatola, sgocciolato
- 225 g di panna acida
- 2 uova (60-65 g a testa)
- 85 g di farina di mais a grana media
- 10 g di zucchero
- 1 cucchiaio di lievito in polvere
- 100 g di farina tipo 00
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3406 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 53 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 38 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1333 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braciole pugliesi
1h
Katsu curry
1h 30min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Fagottini di tacchino sottovuoto con salsa al whisky
2 Std.
Filetto di maiale Chimichurri con insalata di riso
13 Std. 20 Min
Costolette di agnello in salsa bernese
4h
Rösti svizzero (TM6)
9 godz.
Burrito di carne
1h 30min
Pollo fritto coreano in salsa piccante
3 Std.
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1h
Spezzatino di tacchino all'aglio
45min