Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di carne di manzo a cubetti (5 cm circa)
- 125 g di pancetta a cubetti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di burro
- 180 g di cipolla a pezzi (2 cm)
- 180 g di carote, pelate e a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 400 g di vino rosso tipo Borgogna
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (alloro, timo, maggiorana, rosmarino) legate insieme con uno spago
- 400 g di brodo di carne
- 1 cucchiaino raso di sale
- 30 g di concentrato di pomodoro
- 180 g di cipolline borettane
- 200 g di funghi champignon a metà
- 20 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2920.4 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 48.1 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 38.8 g
- Verzadigd vet
- 16.3 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1196.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo piccanti
45min
Filetto di maiale Chimichurri con insalata di riso
13h 20min
Pane al rosmarino
4 Std.
Tortini pesca e fragola
1ωρ.
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15 min
Asparagi in crosta
2 Std. 15 Min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Focaccia alla curcuma
3 Std. 30 Min
Mini bagel farciti
4h 30min
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2h 40min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1ωρ.
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1 Std. 30 Min