Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de basilic frais, équeuté, et quelques feuilles pour la finition
- 70 g de jambon de Parme
- le jus d'un citron jaune
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 melon de Cavaillon, mûr
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691.5 kJ / 404.3 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 590.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50min
Salade de farfalle au pesto de poivron
1h
Poulet mariné aux herbes fraîches et salade printanière
2 Std. 40 Min
Salade de jambon serrano au melon et crème à l'orange
20 min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Salade de courgette, riz et thon
25min
Salade de haricots cannellini
10min
Salade bulgare chopska
15min
Tartine de ricotta méditerranéenne et œufs brouillés
35min
La salade de Jennifer Aniston
30 min
Salade grecque
30 min
Salade de courgette, lentilles corail et radis
50min