Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de basilic frais, équeuté, et quelques feuilles pour la finition
- 70 g de jambon de Parme
- le jus d'un citron jaune
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 1000 g d'eau
- 250 g de pâtes sèches, type pipe rigate
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 melon de Cavaillon, mûr
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1691.5 kJ / 404.3 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 590.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de haricots verts aux abricots et aux noix
25 Min
Salade de courgette, riz et thon
25 Min
Salade de thon, haricots et avocat
20min
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20min
Sandwich pain de mie au sésame et concombre
3h 15min
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 Std. 25 Min
Spritz sans alcool fraise-gingembre
15 Min
Salade de tomates, crème au basilic
25 Min
Salade de haricots cannellini
10 Min
Pommes de terre et courgettes, sauce aux herbes
30 Min
Lasagne chèvre et courgette
1 Std.
Clafoutis de tomates cerise, courgettes et thym
50 Min