Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de blancs de poireau, en tronçons
- 70 g d'échalotes, coupées en quatre
- 150 g de lardons
- 20 g de beurre
-
250
g de lentilles sèches, type beluga
of 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches, type beluga - 1 c. à soupe de curry en poudre
- 750 g d'eau
- 500 g d'aiguillettes de poulet
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- sel
- poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3505.7 kJ / 837.9 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 376.3 mg
Alternatieve recepten
Risotto aux champignons
30 min
Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe
35min
Jambalaya de poulet
40 min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Papillote de saumon teriyaki aux courgettes et riz
1h 10min
Cabillaud au chorizo
35min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25min
Poulet rôti avec tapenade et purée de pommes de terre aux oignons caramélisés
2 godz. 15 min
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30 min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1h 30min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35min
Papillote de poisson au citron, carottes et riz
40 min