Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de blancs de poireau, en tronçons
- 70 g d'échalotes, coupées en quatre
- 150 g de lardons
- 20 g de beurre
-
250
g de lentilles sèches, type beluga
of 250 g de lentilles vertes du Puy, sèches, type beluga - 1 c. à soupe de curry en poudre
- 750 g d'eau
- 500 g d'aiguillettes de poulet
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- sel
- poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3505.7 kJ / 837.9 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 62.2 g
- Vetten
- 46 g
- Verzadigd vet
- 14.1 g
- Vezels
- 10.7 g
- Natrium
- 376.3 mg
Alternatieve recepten
Paupiettes de veau aux petits légumes
1h
Parmentier de canard, oignons et curry
1h
Saumon au four et tagliatelle de courgette
30min
Magret de canard aux pommes et blé
1h 5min
Omelette aux champignons et aux herbes
30min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1 Std. 30 Min
Courgettes farcies
45min
Bœuf bourguignon
1h 40 min.
Papillote de poulet au citron, boulgour au poireau
25 min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20 min
Aiguillettes de poulet au citron confit, couscous de carottes
30min
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10 min