Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g de poivron rouge, en quartiers
- 25 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de paprika
- 150 g de tomates, fraiches ou en conserve, en morceaux (2 cm)
- 200 g de chorizo, en tranches (1,5 cm)
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 c. à café de jus de citron
- 400 g de pois chiches en conserve
-
200
g de cœurs d'artichaut en conserve, ou congelés
of 200 g de petits pois en conserve, ou congelés - 150 g de pâtes sèches courtes, type ditalini ou risoni
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- ½ c. à café de persil frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2342.9 kJ / 560 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 8.4 g
- Vezels
- 9.8 g
- Natrium
- 1246.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50 min
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30 Min
Riz mexicain au bœuf et au chorizo
30 Min
Korma veggie aux noix de cajou
55min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 Min
Ragoût de chou à la dinde
40 Min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25 Min
Gratin de nachos
1 Std.
Pâtes au poulet tikka masala
45 Min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1 Std. 30 Min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 Min
Chili de pois chiches
45 Min