Compatibele versies
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 20 feuilles de menthe
- 1 pincée de sel, et un peu pour le service
- 300 g de petits pois surgelés
- 125 g de mozzarella, en morceaux
- 120 g de jambon blanc
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1864 kJ / 443 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Mac and cheese
35 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 min
Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais
50 menit
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Muffins salés mozza, aubergine et lardons
45 Min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 Min
Chili Con Carne
30 min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30 min