Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de cebolla roja
- 120 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mostaza a la antigua
- 30 g de vinagre
- 30 g de miel
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 ¼ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 800 g de tomates variados (Raf, Corazón de buey, Negro, etc.)
- 240 g de ventresca de atún en conserva (escurrida)
- 125 g de tomates cherry en mitades
- 1 ramita de albahaca fresca (solo las hojas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1188 kJ / 284 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 3.2 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 549.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Espaguetis negros con langostino y salsa de parmesano
45min
Merluza al horno con pimientos caramelizados
45min
Cogollos a la parrilla con vinagreta
15min
Ensalada de canónigos con salmón
10min
Ensalada griega de patata
1h 10min
Ensalada ratatouille
1h
Pez espada con salsa chermoula y cuscús
1h
Ensalada de patatas y espárragos con pesto de eneldo
55min
Ensalada tibia de patatas y espinacas con tomates secos
40min
Lubina con salsa griega
15min
Espaguetis integrales con salmón a la naranja y champiñones salteados
50 Min
Dorada asada con ajo y perejil
25 Min