Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa pesto
- 1 diente de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 30 g de albahaca fresca
- 30 g de piñones
- 50 g de queso parmesano rallado
Meloso de pasta
- 125 g de chalota en mitades
- 35 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 manojo de espárragos verdes (de aprox. 350 g) sin la parte leñosa, en trozos
- 75 g de jamón serrano en dados
- 100 g de tomates secos en aceite (escurridos)
- 125 g de vino blanco
- 350 g de caldo de verduras caliente
- 300 g de gurullos
- 50 g de queso parmesano rallado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 4496 kJ / 1075 kcal
- Eiwitten
- 35.9 g
- Koolhydraten
- 81.7 g
- Vetten
- 66.8 g
- Verzadigd vet
- 13.9 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 1400.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con pollo al limón (Cocción de arroz)
45 Min
Crema San Germán
40min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 Min
Makarounes tis kassou (Macarrones con cebolla caramelizada) - Grecia
1 Std.
Gurullos con calabaza y pimiento
35 Min
Boloñesa de avellanas
35 Min
Sopa de patata al curry
45 Min
Arroz caldoso con atún fresco
40min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50min
Espaguetis a la Nerano
30 Min
Tallarines especiados
50min
Bol de cuscús con albóndigas y tzatziki
30 Min