Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Hackbällchen
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Zwiebel
- 100 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 250 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 50 g Mandeln, gehobelt
- 2 TL Paprika edelsüß
Orientalische Tomatensauce
- 4 Knoblauchzehen
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g getrocknete Aprikosen, entsteint
-
30
g Olivenöl
of 30 g Öl von den eingelegten Tomaten - 200 g Kokosmilch
- 500 g stückige Tomaten
- 50 g Rosinen
- 15 g Sesam, geröstet
- 1 TL Kurkuma, gemahlen
- 1 - 2 EL Harissa-Paste
- 2 Sternanis
- 1 Zimtstange (ca. 5 cm)
- 50 g Tomatenmark
- 5 g Mehl (1 TL)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1717 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6.6 g
Alternatieve recepten
Cape Malay Hähnchen-Curry
1hod.
Lammköfte mit Couscous und Gurkensalat
45min
Gemüse-Couscous mit Lammrücken
40min
Garam-Masala-Hähnchen
50 Min
Bananenauflauf mit Mango und Karamelleis
25h
Albondigas (Hackbällchen)
30min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Curryhuhn
2h 40min
Orientalische Hackbällchen
40min
Bolitos in Tomatensauce
1hod.
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 Std. 10 Min
Kashmiri Reis
30min