Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro + q.b.
- 80 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati e strizzati
- 100 g di filetti di nasello a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova
- 300 g di latte
- 25 - 30 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 932.3 kJ / 222.8 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 684.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di cavolo nero
30 dk
Muffin frittatine Parmigiano Reggiano e verdure
1h
Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli
40min
Trofie fredde con pesto di avocado
30 dk
Salmone in crosta di pesto con risoni ai funghi porcini
Geen beoordelingen
Sogliola al vapore con verdurine
30 dk
Vellutata agli spinaci
30 dk
Salsa al pepe verde
20 dk
Polpette alla rucola
40min
Gamberoni in salsa di cocco caramellata
30 dk
Insalata di pollo e avocado
30 dk
Polpette di peperoni
1h