Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di burro + q.b.
- 80 g di spinaci in foglia surgelati, scongelati e strizzati
- 100 g di filetti di nasello a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 4 uova
- 300 g di latte
- 25 - 30 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 932.3 kJ / 222.8 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 14.5 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 684.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Necci
1 Std.
Polpette di cavolo viola
1 Std. 30 Min
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Agnello e melanzane alla marocchina con quinoa
1 Std.
Salmone all'arancia con couscous di broccoli
25min
Garam masala (miscela di spezie)
10 Min
Salmone con pesto di cedro
30 min
Fiori di zucca ripieni di patate, scamorza e prosciutto
1 Std.
Crocchette di sgombro e patate
1 Std. 15 Min
Frittatine di piselli con Feta
20 min
Torta cioccolato e mandorle con ganache al cioccolato bianco
3 Std.
Tranci di pesce spada con cipolle caramellate e pomodorini
1 Std.