Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de tomates cerise, coupées en deux
- 150 g de roquette
- 2 avocats en dés (1-2 cm)
- 1 poivron rouge en dés (1-2 cm)
- 300 g de haricots blancs cuits, Type Cannellini
- 100 g d'oignons rouges, coupées en deux
- 2 brins de persil frais
- 60 g d'huile d'olive
- 50 g de vinaigre de vin rouge
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir fraîchement moulu
- 20 g de pignons de pin grillés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2115.8 kJ / 505.7 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 15.6 g
- Natrium
- 699 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de blé aux tomates, artichauts et olives
25min
Salade de pastèque, burrata et pesto de menthe
20 min
Tartare de carottes, pommes et noisettes. Crêpe aux épinards à la sauce tomate
1h 30min
Salade de thon, haricots et avocat
20 min
Bouchées de poulet aux herbes, salade de carottes à la feta
55min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Salade d'orge composée
40 min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3h 10min
La salade de Jennifer Aniston
30 min
Salade grecque
30 min
Salade thaïe aux cacahuètes
40 min