Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de pignons de pin
- 200 g de concombre, coupé en morceaux
- 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en morceaux
- 50 g de carotte, coupée en morceaux
- 20 g de branche de céleri, coupée en morceaux
- 2 brin de romarin frais, équeutés
- 50 g d'huile d'olive
- 40 g de raisins secs
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre noir moulu
- 200 g de boulgour
- 1000 g d'eau
- 500 g de courge butternut, coupée en cubes (2 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1902.6 kJ / 454.8 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 69.6 g
- Vetten
- 18.7 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 622.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 min
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3h 10min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min
Keftas au four
1h 20 min
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20 min
Pâtes fraîcheur au melon, jambon de Parme et basilic
25 Min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 min
Paëlla veggie
50 min
Poivrons farcis au riz persillé
45 min
Salade de pommes de terre, pois chiches et feta
50 min
Orecchiette aux courgettes, aubergine, amandes et basilic
45 min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55 min