Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de roquette
- 1 gousse d'ail
-
20
g de graines de tournesol
of 20 g d'amandes décortiquées - 40 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau bouillante
- du sel, pour la cuisson
- 200 g de quinoa
- 400 g de blancs de poulet
- 1 courgette, en rondelles de 0,5 cm
- du sel
- du poivre moulu
- le jus d'1/2 citron jaune
- 250 g de tomates cerise, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1935 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 18 g
Alternatieve recepten
Tartine à la feta, aux tomates confites et courgettes rôties
30min
Salade de haricots cannellini
10min
Salade bulgare chopska
15min
Buddha bowl au poulet
1h
Salade de haricots blancs, pesto de tomates confites
10min
Taboulé de brocoli et chou-fleur, tofu fumé et olives
15min
Tacos aux œufs brouillés, avocat, champignons et tomates
2h 10min
Bouchées de poulet aux herbes, salade de carottes à la feta
55min
Salade de sarrasin
25min
Bowl de quinoa et champignons marinés
1h 20min
Buddha bowl au saumon fumé
35 Min
Salade de quinoa aux haricots et curcuma
30min