Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g de poireaux, coupés en rondelles
- 1000 g d'eau
- 300 - 350 g de paleron de bœuf, découpé en fines lamelles (1 x 30 mm env. Voir "Variante(s)")
-
1
c. à café de fond de viande maison
of 2 cubes de bouillon de bœuf (pour 0,5 l), émiettés - 150 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm)
- ½ c. à café de sel
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de fromage à pâte persillée (bleu), coupé en morceaux
- 2 brins de persil frais, équeutés et hachés
- poivre moulu, pour l'assaisonnement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1577.4 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 16.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 423 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50 Min
Soupe de pomme de terre au curry
35 Min
Soupe d'alpage
40 Min
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Soupe de haricots blancs, jambon et persillade
20 Min
Soupe vichyssoise
40 Min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 Min
Soupe hongroise aux champignons
30 Min
Soupe de tomates aux tortellinis de viande hachée
35 Min
Soupe de fruits de mer irlandaise
45 Min
Bouillon crémeux de maïs et de pommes de terre, lamelles d’avocat
55min
Chaudrée de maïs au bacon, pommes de terre et épinards
55min