Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g d'huile végétale
- 50 g d'oignon, coupé en deux et émincé (5 mm)
- 200 g de rumsteck, détaillé en lanières (4-5 cm)
- 1 brin de romarin frais
- 120 g de tomates cerise
- 40 g de câprons, égouttés (optioneel)
- 70 g de roquette
- 1 avocat mûr
- 30 g de cerneaux de noix
- 10 g de jus de citron vert
- 10 g de miel
- ¾ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3368 kJ / 805 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 67 g
- Vezels
- 9.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gyros rapides avec tzatziki
15 Min
Faux-filet mariné et salade thaïe
1 Std.
Salade Caesar light
35 Min
Boulettes de veau au piment d'Espelette
1 Std. 25 Min
Salade de saumon, quinoa, épinards et avocats
25 Min
Salade de poulet, pomme, chou-fleur et avocat
40 Min
Salade thaïe au bœuf
1 Std. 30 Min
Boulettes de bœuf à l'italienne
30 Min
Salade de poulet, boulgour et clémentines
40 Min
Salade de pommes de terre, saumon et aneth
35 Min
Salade asiatique au poulet
30 Min
Fajitas de bœuf et guacamole
25 Min