![Vichyssoise avec des pâtes Vichyssoise avec des pâtes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b0801701037674745073ea9a7103bad0/Derivates/eb38fd0482f0c284bb053ddc1a70ce4c11ccfcc8.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de poireaux, en morceaux (5 cm)
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 70 g de beurre, en morceaux
- 180 g de pommes de terre, en morceaux (3 cm)
- 50 g de vin blanc
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café poivre moulu
- 100 g de crème
- 150 g de pâtes sèches, de type daterini
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1809.7 kJ / 432.5 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 60.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45 min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
30 min
Velouté de carottes au cheddar
50 min
Tourin blanchi (soupe bordelaise)
30 min
Soupe de pomme de terre au curry
35 min
Soupe vichyssoise
40 min
Tarte au saint-nectaire
50 min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 min