Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de poireaux, en morceaux (5 cm)
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 70 g de beurre, en morceaux
- 180 g de pommes de terre, en morceaux (3 cm)
- 50 g de vin blanc
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café poivre moulu
- 100 g de crème
- 150 g de pâtes sèches, de type daterini
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1809.7 kJ / 432.5 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 60.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Soupe de pomme de terre au curry
35min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Soupe de maïs au chorizo
15min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45 min
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2h
Riz cantonais
30 min
Soupe persane au yaourt, brochette vapeur de poulet mariné
1 Std. 50 Min
Curry de pois chiches, orzo et épinards
30 min
Bouillon crémeux de maïs et de pommes de terre, lamelles d’avocat
55min
Tarte au saint-nectaire
50min