Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de poireaux, en morceaux (5 cm)
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 70 g de beurre, en morceaux
- 180 g de pommes de terre, en morceaux (3 cm)
- 50 g de vin blanc
- 550 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- ½ c. à café poivre moulu
- 100 g de crème
- 150 g de pâtes sèches, de type daterini
- 1 c. à soupe de persil frais, haché
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1809.7 kJ / 432.5 kcal
- Eiwitten
- 8.1 g
- Koolhydraten
- 51.6 g
- Vetten
- 22.4 g
- Verzadigd vet
- 13.6 g
- Vezels
- 4.1 g
- Natrium
- 60.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Bouillon aux patates douce, poireaux, piment d'Espelette et à l'ail
50min
Œufs cocotte façon chakchouka
35 Min
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Soupe de maïs au chorizo
15min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
One pot pasta aux légumes du soleil
30min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1h 5min
Tatin d'oignons à la moutarde
2h 20min
Velouté de carottes au cheddar
50min
Soupe persane au yaourt, brochette vapeur de poulet mariné
1h 50 min