Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
-
350
g de cèpes frais, en lamelles
of 350 g de champignons frais, en lamelles - 3 - 4 pincées de sel, et un peu pour assaisonner
- 2 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 500 g de ricotta fraîche
- 1 œuf
- 500 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en rondelles (3-4 mm)
- 20 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.8 kJ / 323.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 301.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche aux épinards et feta
1 Std. 20 Min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45 Min
Patates douces et sauce aux légumes - Gratin de pâtes
2h
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min
Pizza aux légumes d'hiver et fromage à raclette fumé
2h
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 Std.
Lasagne au pain rassis
1h 45min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Gratin de pommes de terre et panais
1h 25min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1 Std.
Gratin de patate douce
50 min
Tourte aux pommes façon Harry & Sally
1 Std. 20 Min