Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive, et un peu pour la finition
-
350
g de cèpes frais, en lamelles
of 350 g de champignons frais, en lamelles - 3 - 4 pincées de sel, et un peu pour assaisonner
- 2 pincées de poivre moulu
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 50 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 500 g de ricotta fraîche
- 1 œuf
- 500 g de pommes de terre à chair ferme, coupées en rondelles (3-4 mm)
- 20 g de chapelure
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1352.8 kJ / 323.3 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 22.5 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 9.2 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 301.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté pomme de terre, carotte et navet
30 min
Quiche au saumon fumé et au brie
55min
Chaussons salés à la caponata
Geen beoordelingen
Pancakes aux champignons, mâche et ricotta
40 min
Vichyssoise avec des pâtes
35 min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1h
Poivrons farcis au riz persillé
45 min
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30 min
Soupe de poireau gratinée
55min
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1h 35min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min
Gratin de légumes à la béchamel, origan et fromage
1 Std. 30 Min