Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de noisette
- 50 g de beurre mou
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de poudre de noisette
- 10 g de fécule de maïs
- 5 g de rhum (optioneel)
- 1 œuf
La brioche feuilletée
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé, T45 et un peu pour le plan de travail
- 70 g de sucre en poudre
- 3 pincées de sel
- 1 jaune d'œuf
- 2 œuf
- 25 g de beurre, en morceaux et un peu pour le moule
- 150 g de beurre de tourage
- 40 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1915.3 kJ / 457.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 91.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème pâtissière au chocolat
30 min
Brioche Nanterre
4 Std. 15 Min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3 Std.
Brioche à la mie filante
1h 45min
Brioche extra moelleuse
3h 45min
Chouquettes du goûter
35 min
Glace sundae nappage caramel
3h 35min
Tropézienne, fleur d'oranger et curd de clémentine
3 Std.
Brioche Spirale
2 godz. 45 min
Gâche vendéenne
12 Std. 55 Min
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Crème pâtissière au caramel
50 min