Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème de noisette
- 50 g de beurre mou
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g de poudre de noisette
- 10 g de fécule de maïs
- 5 g de rhum (optioneel)
- 1 œuf
La brioche feuilletée
- 75 g de lait
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 250 g de farine de blé, T45 et un peu pour le plan de travail
- 70 g de sucre en poudre
- 3 pincées de sel
- 1 jaune d'œuf
- 2 œuf
- 25 g de beurre, en morceaux et un peu pour le moule
- 150 g de beurre de tourage
- 40 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1915.3 kJ / 457.8 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 28.9 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 91.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes soufflées japonaises
40min
Palets bretons à la coco
45 Min
Gâteau roulé à la confiture
30min
Rolls au chocolat et caramel
2h 10 min
Brioche italienne
3 Std. 15 Min
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Gâche vendéenne
12h 55min
Minimadeleines à la réglisse
30min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55min
Flan pâtissier au chocolat au lait
1h 40min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20min
Petites brioches aux raisins et craquelin vanille
2h 30min