Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons, coupés en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de tranches de bacon, découpées en lamelles
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 200 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 5 feuilles de sauge fraîche (optioneel)
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1422 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 2 g
Alternatieve recepten
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 Min
Polenta crémeuse aux épinards
35 min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50 min
Risotto aux champignons
30 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 Min
Risotto aux asperges et petits pois
40 min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Risotto
30 min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1h
Hachis de poulet et polenta
45 min
Galettes croustillantes de pommes de terre au bacon et fromage
1h
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 min