Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g spring onions, cut in quarters
- 200 g quinoa
- 315 g cooked chicken meat, sliced
- 100 g canned black beans, rinsed and drained
- 100 g canned sweet corn kernels, rinsed and drained
- 100 g cherry tomatoes, cut in halves
- 140 g avocado, cubed
- 60 g fresh baby spinach
- 450 g water
- 1 tbsp salt
- 140 g plain yogurt
-
30
g extra virgin olive oil
of 30 g avocado oil - 30 g freshly squeezed lemon juice
- ¼ tsp chipotle chilli powder
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- ½ tsp ground smoked paprika
- 2 tsp fresh Fresno chilli, thinly sliced, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1458.2 kJ / 348.5 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 14.9 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 1446.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Pico De Gallo
15min
Gut Immunity Shot
5 min
Everyday Gluten Free Banana Bread
1sa
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Smoky Paprika Rub
5 min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5) Metric
30 min
Peeler Sweet Potato Casserole (Metric)
1sa 20 dk
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1sa
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min