Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 150 g de fideo de arroz fino (ver Variante)
- agua caliente para remojar
- 40 g de cacahuate pelado, sin sal, tostado
- 40 g de cebolla morada reducida a la mitad
- 2 dientes de ajo
- 1 - 2 piezas de chile ojo de pájaro fresco, picado en trozos grandes
- 150 g de jitomate cherry reducidos a la mitad
- 20 g de salsa de soya
- 30 g de vinagre de arroz
- 50 g de jugo de limón recién exprimido
- 1 - 2 cdas de azúcar morena
- 2 pizcas de sal
- 300 g de papaya, firme, sin semillas, cortadas en cuartos
- 300 g de mango, firme, en cuartos
- 60 - 80 g de germen de soya fresco para servir
- 1 pieza limón verde en trozos, para servir
- cilantro, fresco, para decorar
- hojuela de chile seco para espolvorear
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1218.3 kJ / 291.2 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 56.4 g
- Vetten
- 5.9 g
- Verzadigd vet
- 0.9 g
- Vezels
- 5.4 g
- Natrium
- 419 mg
Alternatieve recepten
Hot-cakes cake
5h 30min
Pan de tocino y datil
1j
Natilla líquida de licor de Damiana (Baja California Sur)
25 menit
Cuernitos veganos con relleno de frutos secos
2h 10 min
Huevos rancheros
30 menit
Crema de tequila
10 min
Gyoza (dumplings)
1 Std. 30 Min
Galletas de chispas de chocolate y mantequilla dorada
50 Min
Torito Veracruzano de cacahuate
5 menit
Botana de Día de Muertos
35 Min
Carnitas
50 Min
Cerdo con chilacayotes en pipián
55 Min