Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g de lentejas
- agua, fría, para remojar
Falafel
- 180 g de cebolla blanca, en trozos
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 5 g de hojas de cilantro, frescas
- 3 cditas de comino en polvo
- 2 cditas de ras el hanout (ver tip)
- 1 cdita de sal
- 330 g de aceite vegetal, para freír
Verduras
- 210 g de zanahoria, pelada, en trozos
-
330
g de col morada, en trozos
of 330 g de col blanca, en trozos - 420 g de agua
- 330 g de camote, pelado, en cubos
- 330 g de brócoli, en trozos
Aderezo y montaje
- 210 g de yogur natural
- 2 cditas de miel de abeja
- 4 cditas de jugo de limón amarillo
- ½ cdita de sal
- 1 pizca de pimienta blanca molida
- 5 g de cebollín, en trozos
- 120 g de espinaca baby fresca, desinfectada
-
cilantro, fresco, para adornar
of hojas de perejil fresco, para decorar - 2 cdas de semillas de granada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1644 kJ / 393 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 69 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 17 g
- Natrium
- 833 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rebanadas de portobello con chimichurri de aguacate
30 Min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Medallones vegetarianos
1h 10min
Cocción de garbanzos
12 Std. 55 Min
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 Min
Bolas de hongos shiitake con aderezo de miso y tahini
1 Std. 20 Min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13 Std. 10 Min
Bowl de garbanzos con salsa de cacahuate (vegano)
40 Min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20min
Tahini
25 Min
Bowl de pollo Shawarma
1 Std.