Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción arroz y salmón
- 450 g de arroz para sushi
- 1300 g de agua
- 450 g filete de salmón fresco, sin piel ni hueso
- 4 cdas de vinagre de arroz
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de sal
Salsa Teriyaki
- 2 diente de ajo, pelado
- 15 - 20 g de jengibre fresco, pelado y en rodajas de 2 mm
- 150 g de salsa de soya
- 100 g de mirin
- 80 g de azúcar
- 20 g de fécula de maíz
Onigirazu
- 8 hojas de alga nori
- mayonesa, cantidad necesaria para untar en el arroz
-
espinaca baby fresca, cantidad necesaria para el relleno de onigirazu (aprox. 50 g)
of hojas de lechuga - 1 aguacate, maduro, en rebanadas (2-3 mm)
- salsa de soya, para acompañar (optioneel)
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1855 kJ / 443.4 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1364.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacos de camarón con mayonesa de habanero
25min
Sushi California
1 Std.
Cornetas de flores
1h 15min
Bowl de arroz negro con verduras asadas
1 Std.
Salteado de fideos de arroz con omelette de poro
45 Min
Pizza vegana
1 Std. 30 Min
Rollos veganos de verano
35 Min
Mocha frappuccino de calabaza
20 Min
Rollitos primavera de camarón
40 Min
Bowl de arrachera con chile verde TM6
1 Std.
Ramen de curry rojo con pollo
35 Min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1 Std. 50 Min