Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción arroz y salmón
- 450 g de arroz para sushi
- 1300 g de agua
- 450 g filete de salmón fresco, sin piel ni hueso
- 4 cdas de vinagre de arroz
- 2 cditas de azúcar
- 1 cdita de sal
Salsa Teriyaki
- 2 diente de ajo, pelado
- 15 - 20 g de jengibre fresco, pelado y en rodajas de 2 mm
- 150 g de salsa de soya
- 100 g de mirin
- 80 g de azúcar
- 20 g de fécula de maíz
Onigirazu
- 8 hojas de alga nori
- mayonesa, cantidad necesaria para untar en el arroz
-
espinaca baby fresca, cantidad necesaria para el relleno de onigirazu (aprox. 50 g)
of hojas de lechuga - 1 aguacate, maduro, en rebanadas (2-3 mm)
- salsa de soya, para acompañar (optioneel)
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1855 kJ / 443.4 kcal
- Eiwitten
- 17.7 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 1364.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Entomatadas de pollo
40min
Poke bowl de atún spicy
30min
Pastel de sushi
1h
Arroz con camarones estilo Cantonés TM6
50min
Jocoque con pepino
5min
Pan Piadina con pollo desmenuzado y crema de berenjena
2 Std. 10 Min
Chow Mein
55min
Salsa de piña asada
20min
Bocados de pulled pork con ensalada de col
14h
Tacos de camarón de la Viga
40min
Sándwiches de ensalada de pollo
50min