Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de queso parmesano en trozos
- 110 g de pan duro
- 10 g de aceite de oliva
- 200 g de crème fraîche
- 20 g de zumo de limón
- 50 g de mostaza
- 10 g de cebollino fresco picado
- 150 g de cebolla en trozos de 2 cm
- 2 dientes de ajo
- 15 g de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 100 g de dados de beicon ahumado
- 800 g de carne picada mixta
- 1 huevo
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de agua
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1780 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 10.9 g
- Vetten
- 31.5 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 817 mg
Alternatieve recepten
Rollo de pechuga de pollo con chimichurri
1 Std.
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Lomo de cerdo marinado
5h 15min
Pastel de carne con costra
1 Std.
Patatas chafadas con mantequilla de ajo y perejil
1 Std. 10 Min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 Min
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30 Min
Muffins de tortilla
45 Min
Pollo con costra de parmesano y crema de limón
40 min
Bizcocho de leche condensada y naranja con semillas de amapola
1 Std.
Bundt cake salado de patata y beicon
2h
Tarta trenza rellena de cerdo
40 min