Compatibele versies
Tallarines con salsa de maíz a la vainilla y vieiras
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de dados de beicon ahumado (1 cm)
- 30 g de mantequilla
-
30
g de cebolla
of 1 chalota (30 g) - 200 g de maíz en conserva
- 150 g de caldo de pescado
- 1 vaina de vainilla
- 40 g de queso rallado (parmesano, manchego, etc.)
- 250 g de nata
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 cucharaditas de sal
- 500 g de tallarines al huevo de pasta fresca
- 6 vieiras grandes limpias con su coral
- 6 pellizcos de sal negra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2615 kJ / 625 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 66.1 g
- Vetten
- 29.9 g
- Verzadigd vet
- 15.7 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 988.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabacín y beicon
35 min
Risotto de gambones y calabacín
25 min
Tallarines con salsa de setas y ajo negro
20min
Espaguetis integrales con salsa Alfredo
20min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20min
Tallarines al salmón con vodka
20min
Tallarines saltados con carne
30 Min
Tallarines a la amatriciana
55min
Tortiglioni con salchichas y setas
35 min
Koftas de ternera con guarnición de patatas y calabacín al limón
55min
Pappardelle con langostinos y boletus salteados en salsa de foie
1 Std. 10 Min
Tallarines de pasta fresca con brócoli (Batch cooking)
15 Min