Apparaten en Accessoires
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1152.5 mg
Eiwitten
42.5 g
Calorieën
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Vetten
37.8 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
20.3 g
Koolhydraten
29.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 Std. 20 Min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Keine Bewertungen
Fruit ijs
5 Min
Stoofpotje van Aubrac
17 Std. 30 Min
Zeevruchtenrijst
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 Std.
Mosselen met Frietjes
45 Min
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Keine Bewertungen
Blue Hawaii
Keine Bewertungen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1 Std. 45 Min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min