Apparaten en Accessoires
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1152.5 mg
Eiwitten
42.5 g
Calorieën
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Vetten
37.8 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
20.3 g
Koolhydraten
29.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Pad Thai
45min
Rijst met kip en champignons
30min
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Scampi cajun citroen pasta
30min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1u.
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1u.
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.