Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmezaanse kaas
- 50 g wit brood, geroosterd
- 50 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 2 tl verse dragon
- 600 g water
- 9 snuifjes zout, aan te passen aan de smaak
- 500 g verse groene erwten
- 200 g wortelen, primeur, in de lengte doormidden gesneden
- 70 g sjalotten, doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 190 g room, opklopbaar, 30-40% V.G.
- 4 visfilets
- 6 snuifjes vers gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- 1 tl mosterd
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2624.3 kJ / 629.3 kcal
- Eiwitten
- 42.5 g
- Koolhydraten
- 29.5 g
- Vetten
- 37.8 g
- Verzadigd vet
- 20.3 g
- Vezels
- 10.3 g
- Natrium
- 1152.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 Min
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Ninguna valoración
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1hod. 5min
Pindakaas
5 min
Gevulde vis
1hod. 50min
Paaspastei
Ninguna valoración
Op Cubaanse wijze gekruide zalm met tomaten-avocadosalsa
30 min
Roergebakken champignons
55min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50 min
Oranje gekleurde eieren
Ninguna valoración
Zoetzure vis met rijst
1hod. 5min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Ninguna valoración