Apparaten en Accessoires
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
Voorbereiding 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas50 g
-
wit brood geroosterd50 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
verse dragon2 tl
-
water600 g
-
zout aan te passen aan de smaak9 snuifjes
-
verse groene erwten500 g
-
wortelen primeur, in de lengte doormidden gesneden200 g
-
sjalotten doormidden gesneden70 g
-
olijfolie20 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.190 g
-
visfilets4
-
vers gemalen peper aan te passen aan de smaak6 snuifjes
-
mosterd1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1152.5 mg
Eiwitten
42.5 g
Calorieën
2624.3 kJ /
629.3 kcal
Vetten
37.8 g
Vezels
10.3 g
Verzadigd vet
20.3 g
Koolhydraten
29.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2u. 10min
Kip katsu curry met rijst
1u. 40min
Gyoza met kip en knoflook
45min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen
Butternut en gembersoep
35min