Apparaten en Accessoires
Zalmvlecht
Voorbereiding 20min
Totaal 2u. 20min
8 porties
Ingrediënten
Deeg
-
suiker30 g
-
citroen (optioneel) alleen dun raspel van de huid1
-
melk120 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken30 g
-
1 ½ tl gedroogde gistverse gist verkruimeld15 g
-
eierdooier van een medium ei1
-
bloem300 g
-
zout½ tl
Vulling
-
verse dille½ bos
-
roomkaas met kruiden250 g
-
zout3 snuifjes
-
gemalen peper¼ tl
-
bloem om te bestuiven
-
gerookte zalm in plakjes250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
535.8 mg
Eiwitten
13.7 g
Calorieën
1430.4 kJ /
341.9 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
8.8 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers met een twist
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Crème brûlée op Portugese wijze
Brak ocen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Brak ocen
Vegan Caesar saladedressing
40 min
Zijden tofu cheesecake
Brak ocen
Bananensticks met chocoladecoating
Brak ocen
Macadamia Chocolade Koekjes
45 min
Aromatische kipcurry
1 godz.
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Brak ocen
Vanilleroomijs
12 godz.
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 godz.
Nasi Goreng
40 min
Zalmtartaar
10 min