Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 30 g suiker
- 1 citroen, alleen dun raspel van de huid (optioneel)
- 120 g melk
- 30 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
-
15
g verse gist, verkruimeld
of 1 ½ tl gedroogde gist - 1 eierdooier, van een medium ei
- 300 g bloem
- ½ tl zout
Vulling
- ½ bos verse dille
- 250 g roomkaas, met kruiden
- 3 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen peper
- bloem, om te bestuiven
- 250 g gerookte zalm in plakjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1430.4 kJ / 341.9 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 8.8 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 535.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegetarische chili
Pas d’évaluation
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Pas d’évaluation
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Pas d’évaluation
Gestoomde Chinese groenten
Pas d’évaluation
Sushi tacos
Pas d’évaluation
Ovenburger
1h 45min
Oost-Europese brunch
Pas d’évaluation
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Pas d’évaluation
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Pas d’évaluation
Zoet ontbijtbrood
1 Std. 30 Min
Kleverige toffeepuddings
Pas d’évaluation