Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi
- 170 g di cipolle dorate in 8 parti
- 200 g di passata di pomodoro
- 1 spicchio di aglio
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 filetti di manzo (circa 200 g ciascuno)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1455.5 kJ / 348 kcal
- Eiwitten
- 42.6 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 363.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 15 min
Pizzoccheri bianchi
55 min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 godz.
Filetti di merluzzo con peperoni e cipolle (TM6)
45 min
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2h 30min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 godz. 30 min
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3h
Lasagna radicchio e salsiccia
2 Std.
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 godz.
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1 godz. 30 min
Sgombro con contorno di verdure
30 min