Compatibele versies
Gebackener Halloumi im Kateifi-Teig mit gelbem Möhrensalat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g Minze, abgezupft
- 15 g Koriander, abgezupft
- 1 Chilischote, nach Wunsch entkernt
- 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g gelbe Möhren, in lange Streifen gehobelt
- 50 g Öl und mehr zum Frittieren
- 3 Prisen Pfeffer
- ½ TL Kurkuma
- ½ TL Curry
- 1 TL Sesam
- 2 TL Schwarzkümmel-Samen
- 250 g Halloumi, in 4 Stücke geschnitten
- 120 g Tel Kadayif (siehe Tipp)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1727 kJ / 413 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1662 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 min
Zitrus-Mousse mit Orangenfilets
5 godz. 30 min
Limetten-Maissuppe
40 min
Orangenmarmeladen-Pie
2 Std.
Mafalde mit Ente und Kürbis
45min
Käse-Kräuter-Knäuel
3h
Maishähnchen mit gebratener Polenta und Curry-Sauce
1h 20min
Zucchini-Ricotta-Frittata
40 min
Ciabatta
8 godz. 30 min
Gegrillter Porree mit Käse-Füllung
50 min
Rote Linsenfalafeln mit Tomaten-Mandel-Hummus
1h
Salami-Pizza mit Käse-Ei-Boden
50 min