![Spätzle with Mushroom Cream Spätzle with Mushroom Cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/b0df922e02734a3740a558f93d5e8c79/Derivates/c07460df02eb2fdb9f04f64255cb48cf6184515e.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g mixed dried mushrooms
- 1 Tbsp fine sea salt, plus 1 tsp
- 300 g plain flour
- 3 medium eggs
- 150 g whole milk
- 30 g sunflower oil
- 90 g water, plus extra for cooking spätzle
- 300 g double cream
-
½
heaped tsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
of ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 4 tsp furikake seasoning, homemade
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1686.9 kJ / 403.2 kcal
- Eiwitten
- 11.7 g
- Koolhydraten
- 59.2 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 631.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Nuggets and Chips
1sa 15 dk
Peanut Butter Banana Dream
35min
Espresso Martini
5 min
Guinness® Bread
1h 45 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
Geen beoordelingen
Marmalade Margarita
5 min
Raspberry Turnovers
2 Std.
Blackberry Bramble
5 min
Peach Iced Tea
2 Std.
Calzone Napoletano
1 godz. 40 min
Quick Bread
50min