Apparaten en Accessoires
Spätzle with Mushroom Cream
Voorbereiding 20min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (optioneel)4 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
631.3 mg
Eiwitten
11.7 g
Calorieën
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Vetten
12.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
59.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
5 Ingredients
70 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Blackened Fish Burger
Geen beoordelingen
Beetroot Carpaccio with Burrata
1u. 25min
Shellfish Nage with Champagne
1u. 5min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Mussels with Leek and Coconut Sauce
Geen beoordelingen
Veal Sweetbreads with Green Onions
3u.
Baked Beans with Maple Syrup
31u. 5min
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
2u. 15min
Spiced Lamb Roast
29u. 50min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1u. 20min
Neapolitan Pizza
9u.
Traditional Austrian Beef Goulash
4u.