Apparaten en Accessoires
Burgers met zeeduivel en zalm
Voorbereiding 10min
Totaal 20min
5 porties
Ingrediënten
Saus
-
knoflookteentjes2
-
gemengde kruiden, vers2 el
-
zout½ tl
-
komkommer in stukken gesneden (4 cm)200 g
-
Griekse yoghurt180 g
-
Dijon mosterd1 el
Burger
-
citroenschil4 sneetjes
-
croutons60 g
-
prei50 g
-
lente-ui of sjalot50 g
-
verse peterselie20 g
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
zeeduivel filet, zonder vel, graatloos in stukken gesneden (0,5 cm)250 g
-
zalmfilet, vers, ontveld in stukken gesneden (0,5 cm)100 g
-
ei1
-
olijfolie2 eetlepels
-
hamburger broodjes of 8 sneetjes toastbrood600 g
-
groene slabladeren150 g
-
tomaat in plakjes gesneden50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 5 porties
Natrium
6587.7 mg
Eiwitten
152 g
Calorieën
12327.5 kJ /
2946.4 kcal
Vetten
84.2 g
Vezels
25.4 g
Verzadigd vet
17.9 g
Koolhydraten
392.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Low Carb recepten
13 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Eenvoudige Tonijnpasteitjes met Groenten en Citroenvinaigrette
Geen beoordelingen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Worstmummies
Geen beoordelingen
Pikante kalkoensatés
1u.
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1u. 10min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min