Quiche de tomate, espinafres e ricota

Quiche de tomate, espinafres e ricota

4.5 6 beoordeling
Voorbereiding 35min
Totaal 1u. 30min
8 doses

Ingrediënten

  • queijo cheddar
    80 g
Massa quebrada
  • farinha
    270 g
  • limão (casca, só a parte amarela)
    1
  • manjericão
    10 folhas de
  • manteiga s/ sal cortada em pedaços
    135 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • água
    70 g
Recheio
  • cebola cortada ao meio ou em cunhas verticalmente
    300 g
  • tomate-chucha suficientemente firme e pequeno que caiba inteiro no bocal da mandolina Bimby® (3 unid. aprox.)
    240 g
  • azeite
    30 g
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    20 g
  • sal
    1 ¼ - 1 ½ c. chá de
  • açúcar amarelo
    1 c. chá de
  • pimenta
    1 ¼ - 1 ½ c. chá de
  • espinafres baby frescos
    300 g
  • Farinha q.b. p/ polvilhar
  • alho
    2 dentes de
  • noz-moscada
    ¾ c. chá de
  • queijo ricota
    200 g
  • natas
    200 g
  • ovos
    2

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 693.4 mg
Eiwitten 12.9 g
Calorieën 2169.7 kJ / 518.6 kcal
Vetten 37.2 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 20.8 g
Koolhydraten 35.2 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...