Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dentes de alho
- 40 g azeite
- 200 g beringela cortada em cubos
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 30 g chalota
- 20 g vinho branco
- 200 g tomate em pedaços maduro em pedaços
- 1 c. sopa de orégãos
- 150 g arroz p/ risoto
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
of ½ cubo de caldo de legumes - 250 g água
- 10 g manteiga
- Queijo da Ilha em lascas q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2325.9 kJ / 555.9 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 74.7 g
- Vetten
- 24.9 g
- Verzadigd vet
- 5.6 g
- Vezels
- 5.5 g
- Natrium
- 598.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30min
Conchas com salmão e vinagreta de citrinos e funcho
25min
Cuscuz de couve-flor
20min
Quiche de curgete com crumble de parmesão
1h 15min
Cuscuz carilado de frango e maçã com molho de iogurte
40min
Lasanha de beringela
1h 10min
Trouxas de legumes
1h
Orzo de abóbora e almôndegas de cogumelos e tomilho
1h 45min
Caril de vegetais e grão
1h 5min
Cuscuz de caldo-verde
20min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35min