Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Molho de cogumelos
- 35 g azeite
- 3 dentes de alho
- 250 g cogumelos cortados em quartos
- ½ c. chá de sal
- 2 pés de tomilho, só as folhas
- 1 c. chá de orégãos
- 1 pitada de pimenta
- 100 g espinafres baby, só as folhas
- 10 g vinagre balsâmico
- 15 g manteiga
Polenta
- 150 g sêmola de milho
- 150 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 400 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 15 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, coentros, cebolinho, manjericão, etc.)
- 360 g leite
- Voeding
- per 1 doses
- Calorieën
- 1955 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 Std. 40 Min
Polenta com pesto de rúcula
45min
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Polenta de abóbora
45min
Guisado de gnocchi, feijão-branco e salva
1 Std. 30 Min
Focaccia de espargos verdes e queijo parmesão
3u. 40min
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1h 50min
Fakes moutzentra (lentilhas com arroz)
45min
Almôndegas de frango com polenta
1 Std. 30 Min
Moussaka de lentilhas
2h 20min
One pot de lentilhas e espinafres
1 Std.
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min