Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 chalota
- 1 pé de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 70 g bacon em cubos
- 30 g azeite
- 350 g lentilhas cozidas, escorridas
- 400 g batata-doce cortada em pedaços (2-3 cm aprox.)
- 1 c. sopa de caldo de legumes caseiro
- 900 g água
- 150 g massa tipo ditalini
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 4 c. sopa de vinagre balsâmico
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2018.8 kJ / 482.5 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 69.3 g
- Vetten
- 15.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 11.5 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de legumes versátil
50min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40min
Sopa de batata-doce, lentilhas e espinafres
1h
Sopa de abóbora-manteiga e gengibre
35min
Sopa de lentilhas e abóbora
5 Std. 20 Min
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40min
Sopa de bulgur e lentilhas vermelhas
55min
Sopa de legumes com trigo sarraceno
40min
Creme de beringela
45min
Creme de espargos verdes com manteiga de pinhão picante
Pas d’évaluation
Sopa de abóbora
35min
Sopa de lentilhas, grão-de-bico e kale
1h 30min